Foto omschrijving
Wenting

Automobielbedrijf Th Wenting

Automobielbedrijf Th. Wenting is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de autobranche. Het bedrijf bestaat al sinds 1970 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Doetinchem en de wijde omstreken. Bij een bezoek aan hun bedrijf zal het u snel duidelijk zijn: Automobielbedrijf Theo Wenting is gespecialiseerd in het zo goed mogelijk voldoen aan al uw vervoerswensen en daarop is vaak Subaru, Daihatsu en/of Landwind het antwoord. U kunt daarnaast bij hun terecht voor een goed advies bij de aankoop van alle merken nieuwe of gebruikte auto`s.

Werkplaats
Gereedschappen en hun testapparatuur (Bosch) zijn zo uitgevoerd dat ze ook onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan alle merken! Hun medewerkers staan garant voor een perfecte service en u weet bij hun altijd wat u kunt verwachten als u uw auto voor een grote of een kleine onderhoudsbeurt brengt.

Reparaties
In het geval van een reparatie krijgt u vooraf een prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Automobielbedrijf Th. Wenting  is naast een erkend APK-station ook uw adres voor:
-    Uitvoeren van schade taxaties en schade reparaties
-    Airco inbouw en reparatie
-    Alarm inbouw
-    Banden
-    Ruitreparatie

Gevestigd in Doetinchem.
 
Maakt gebruik van:
Systeembeheer

Website:
www.thwenting.nl