Foto omschrijving
TCKI

TCKI

TCKI is een onafhankelijk onderzoeksinstituut en adviesbureau.

Meten, testen en verbeteren
TCKI analyseert grondstoffen, materialen en processen, procestechnologie en productietechnieken en brengt gedegen advies uit. TCKI helpt ondernemers bij vraagstukken op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en milieu. Tevens adviseert TCKI op het gebied van energie en arbeidsomstandigheden. Opdrachtgevers uit de (bouw)industrie kunnen op grond van hun bevindingen bijvoorbeeld hun emissies controleren en bijstellen, productieprocessen verbeteren en innovaties laten testen.

Bouwkeramische industrie
TCKI weet alles wat er te weten is over metselbakstenen, straatbakstenen, keramische dakpannen, gresbuizen, wand- en vloertegels, sanitair, vuurvast keramiek, technische keramiek en aardewerk. TCKI kan deze kennis tevens vertalen naar vele andere sectoren.

Kennisinstituut
TCKI is al tientallen jaren het betrouwbare klankbord voor de keramische bouwmaterialenindustrie, maar hun kennis is toepasbaar in vele sectoren van de bouw, de industrie en de dienstverlening. TCKI is een onafhankelijk, betrouwbaar en pragmatisch kennisinstituut en op vele gebieden RvA ISO 17025 geaccrediteerd.

De dienstverlening van TCKI valt uiteen in enerzijds keramisch toepasbaar advies en onderzoek en algemeen toepasbaar advies en onderzoek.

Gevestigd in Velp.

Maakt gebruik van:
Systeembeheer
Labis
Finan-plan
Maatwerk

Website:
www.tcki.nl

Zie ook:
Hans van Wijck aan het woord!