Foto omschrijving
Staalbouw Velp

Staalbouw Velp BV

Staalbouw Velp B.V. die deel uit maakt van de Wanders groep is een uitstekend geoutilleerde, full service toeleverancier van draagarmstellingsystemen.
Hun leveringsprogramma is gebaseerd op vier basisonderdelen - staanders, draagarmen, steunbuizen en schoren - en kent vier standaarduitvoeringen. Daarmee bieden ze een oplossing voor ieder denkbaar vraagstuk op het gebied van magazijninrichting.

Door standaardisering is snelle en flexibele uitwisseling van onderdelen mogelijk enkunnen ze, in combinatie met hun uitgebreide assortiment accessoires, voor iedere toepassing het optimale systeem garanderen.

Afwerking geschiedt in hun eigen, geautomatiseerde coatingstraat in de door de klant gewenste RAL-kleurstelling. De staanders en armen van warmgewalste I-profielen van Staalbouw Velp magazijnsystemen zijn leverbaar in elke gewenste hoogte, diepte en lengte.

Met hun naar keuze traploos of getrapt verstelbare draagarmstellingsystemen richten ze zich op een brede markt in heel West-Europa en met name in Duitsland en Nederland. Hun centrale vestigingslocatie levert daarbij vele voordelen op.

De vier standaarduitvoeringen dekken met hun uiteenlopende staander- en armbelastingen en armlengtes iedere gewenste toepassing.

Als accessoires zijn onder meer leverbaar; vaste en uitneembare nokken, verstelbare scheidingsnokken, afrolbeveiliging, armeinde afronding, verlengarmen, hoek/stijlbescherming, dakarmen voor buitenopstelling, stalen legborden, haspel-rollenopslag en heftruckgeleiderails.

Daarnaast produceren ze ook bordesonderdelen zoals leuningwerk, trappen, bordeskolommen en liggers.

Gevestigd in Netterden.

Maakt gebruik van:
Prodplan
Maatwerk

Website:
www.staalbouwvelp.nl