Foto omschrijving
Eva Design

Eva Design

Waar denkt u aan bij het horen van de naam Eva. Verrassend, Ambitieus? Eigenzinnig, Veelzijdig, Artistiek? Eva staat voor: Eigentijdse Vormgeving Annette.

Soms is het tijd voor iets nieuws. Een blikje verf, een metamorfose of een nieuwe jas. Oude schoenen, of een oude jas die zo lekker comfortabel zit en vertrouwd aanvoelt. Hij is niet stuk, maar toch ben je toe aan iets nieuws.

Elke opdracht begint met een persoonlijke inventarisatie van uw wensen tijdens een brainstormsessie. Vervolgens worden uw wensen vertaald in concepten waarna u, na een presentatie, op uw gemak het ontwerp kiest dat het best bij u past.

Maar Eva doet meer. Eva bouwt samen met u aan uw imago door het juiste medium te kiezen. Maakt uw doelgroep gebruik van het tradiotionele? Dan kan een magazine, advertentie, flyer, jaarverslag of kaart drager zijn van uw boodschap. Is uw doelgroep juist online te vinden? Dan kunnen we beter voor een digitale nieuwsbrief, advertentie of magazine kiezen. Kortom: Eva bekijkt samen met u de mogelijkheden en adviseert wat het beste bij u past.
Eva denkt tijdens het complete traject van idee tot creatie met u mee, en is pas tevreden als u tevreden bent. En om voor u het beste resultaat te creëren, werkt Eva samen met een netwerk van communicatieprofessionals zoals websitebouwers, tekstschrijvers, fotografen en drukkers. 

Gevestigd in Doetinchem.

Maakt gebruik van:
Systeembeheer

Website:
www.eva-design.nl