Foto omschrijving

Thalassa kiest voor TeamUren-plan®

Thalassa, het beste strandpaviljoen van het jaar 2013 van Noord Holland, heeft voor hun planning- en tijdregistratiesoftware gekozen voor TeamUren-plan® van East4 B.V.

Thalassa-1 (393 x 128)

Het strand en de zee zorgen in alle seizoenen voor een zintuiglijke ervaring. Het altijd boeiende zicht op de golven, het geluid van de branding, de frisse, zuivere zeewind, die het zilt op je lippen brengt. Het gevoel een te zijn met de natuur, de ontspanning die dat geeft. Ook buiten het hoogseizoen. Juist dan.

Niet voor niets geldt “kuren” aan zee al ruim anderhalve eeuw als uiterst heilzaam voor lichaam en geest. Al noemen we het niet meer zo. Zo’n kuur wordt ons ook niet meer voorgeschreven. Wij zoeken de zee zelf op voor al het goede, bijna intuïtief.

Een bezoek aan Thalassa (“godin van de zee”) draagt zeker bij aan deze ervaring. Ook hier worden de zintuigen verwend. En is er veel kennis van vis en respect voor de natuurlijke omgeving in de gedreven familie achter Thalassa, al zes generaties lang! Dat waarborgt rust, oog voor kwaliteit en continuïteit.

Klanten zijn bij Thalassa gasten en behalve voor het bovenstaande komen zij voor de sfeer in ons bijzondere paviljoen, de persoonlijke bediening, maar vooral voor de mooiste producten, die de zee voortbrengt: verse vis, schaal- en schelpdieren. Met ervaring en liefde bereid. Verse vis, dat betekent bij ons: vannacht gevangen, vanmorgen aan land gebracht en vandaag op uw bord.

Het geheel noemt men trots de Thalassa-beleving; laat het Thalassa team dit voor u waarmaken!

Thalassa-2 (143 x 121)