Foto omschrijving

EAST4 BV sponsort de Voedselbank Doetinchem

East4 BV is via de Doetinchemse Uitdaging benadert om voor de Voedselbank in Doetinchem een aantal werkzaamheden te verrichten.
Deze werkzaamheden zijn geheel belangeloos verricht en East4 hoopt op deze wijze ook haar steentje bij te dragen aan het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

De Doetinchemse uitdaging
De Doetinchemse uitdaging bemiddelt tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties om gezamelijk te werken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.
De missie is maatschappelijk betrokken ondernemen bij het Doetinchemse bedrijfsleven bevorderen om daarmee matches tot stand te kunnen brengen tussen deze bedrijven en de maatschappelijke organisaties, zodat er meer samenwerking ontstaat.

Voedselbank Doetinchem
In een rijk land als Nederland is de Voedselbank hard nodig. Oorzaak is dat mensen door omstandigheden al dan niet door eigen gedrag in de financiële problemen terecht zijn gekomen.
De schuldhulpverlening wordt ingeschakeld om een helpende hand te bieden.  
Voor die mensen biedt de Voedselbank de mogelijkheid van voedselhulp om de ontstane problemen te verlichten. Het voedsel wordt ingezameld via producenten en handel.