Foto omschrijving

Nieuwe klant: Schickendantz te Duiven

EAST4 B.V. zal bij Schickendantz B.V. te Duiven de ERP software gaan leveren. Om aan de behoeften en wensen van Schickendantz B.V. te voldoen, zal het pakket Prodplan® geleverd worden met een deel maatwerk. Vanuit de huidig aanwezige software zal een deel van de vaste gegevens overgezet gaan worden zodat men snel met het geheel aan de slag kan gaan.

Schickendantz B.V.

Het specialisme binnen Schickendantz B,V. bestaat uit het bekleden en herbekleden van walsen en rollen. Schickendantz B.V. geeft een een gedegen en objectief advies, gebaseerd op de jarenlange ervaring in tal van industrieën, onafhankelijk van het leveringsassortiment of de productiemogelijkheden.

Kennis, ervaring, objectiviteit en service,alsmede een korte levertijd, vormen de basis voor een langdurige en solide relatie, die Schickendantz B.V. met de opdrachtgevers onderhouden. Schickendantz B.V. staat al meer dan 25 jaar bekend als een een flexibele partner.

Schickendantz B.V.
werkt voor een zeer brede en gevarieerde groep industrieën, zoals: machinebouw, papier-, kartonnage-, grafische-, leder-, hout-, metaal- en levensmiddelenindustrie. Kortom alle bedrijven waar, in productiemachines en transportbanen, rubber of kunststof walsen en rollen worden gebruikt.