Foto omschrijving

Plok kiest voor TeamUren-plan®

Zalen- en uitgaanscentrum Plok uit Didam, Steak ‘m in Nieuw Dijk en Jan & Jan in Didam hebben voor hun planning- en tijdregistratiesoftware gekozen voor TeamUren-plan® van East4 B.V. TeamUren-plan® is hierbij gekoppeld aan Easylon.

Feest in Montferland

Partycentrum Plok
Een unieke locatie in Gelderland voor al uw evenementen, activiteiten, feesten en bruiloften. Of het nu gaat om een vriendenfeest voor een aantal gasten, een gezellig familiefeest of een spetterend bedrijfsfeest, Plok biedt voor elk wat wils. Met 20 verschillende activiteiten, een keur aan eetmogelijkheden en verschillende sfeervolle ruimtes is Partycentrum Plok een geweldige feestlocatie.

Steak ‘m
Steak ‘m is een heerlijke plek om ’s avonds te dineren. Zowel snel als uitgebreid, met je kinderen, vrienden, familie of collega’s. Het kan allemaal in het intieme restaurant met open keuken. Het interieur zal u verrassen. Het gebruik van eigentijdse materialen, comfortabele zitjes en moderne vormen zorgen voor een unieke sfeer.

Privé maar ook zakelijk is Steak ‘m een ideale locatie voor groepen, feesten en recepties. Steak ‘m biedt speciaal samengestelde arrangementen aan, maar houdt met plezier rekening met uw persoonlijke wensen.

Jan & Jan
Jan & Jan heeft een grote centrale bar waar ook aan gegeten kan worden, een ruim eetcafe met zicht op een gezellig terras en een open podium. Een echte eye-catcher is de grote leestafel die je uitnodigt voor het lezen van een krant of een van de vele tijdschriften onder het genot van een heerlijk drankje. Moderne natuurkleuren met tijdloze invloeden van glas in lood en eiken balken. Met lekker eten, mooie bieren op de tap, een gastvrije bediening, muziek uit alle tijden en dat alles voor een uitstekende prijs.

Jan & Jan heeft naast het restaurant ook diverse sfeervolle zaken. De zaal is geschikt voor arrangementen van 20 tot 450 personen.