Foto omschrijving

Partnerschap ETOS GmbH en East4 BV

ETOS GmbH, Etos GmbHeen van Duitslands grootste en succesvolste leveranciers op gebied van retailsoftware voor de schoenen- en textielbranche, sluit partnerschap overeenkomst af met Nederlandse partner East4 BV.

ETOS is al jarenlang met het
APOLLON-pakket vertegenwoordigd op de Nederlandse schoenenretailmarkt. In Duitsland is ETOS een van de grootste aanbieders van winkelsoftware en werkt daar nauw samen met alle grote inkoopverenigingen.

APOLLON is bij uitstek geschikt voor retailers in de schoenmode en textielbranche, zowel voor de winkeliers met één winkel als de retailers met vele filialen.


Om het marktaandeel in de Benelux verder uit te breiden en om een goede en snelle Nederlandstalige ondersteuning te kunnen bieden, heeft ETOS voor de distributie, installatie, training en ondersteuning inmiddels een partnerschapovereenkomst getekend met East4 BV uit Doetinchem.


De ETOS-systemen kunnen zowel lokaal, als online worden geïnstalleerd (SaaS).


Kenmerkend voor alle ETOS systemen is de naadloze aansluiting op het ECC (European Clearing Center) voor de elektronische uitwisseling van gegevens tussen handel, industrie en beroepsverenigingen. De EDI module is standaard in het pakket aanwezig.


East4 BV is een softwarehuis dat gespecialiseerd is in software oplossingen voor het MKB in diverse bedrijfssectoren. East4 ontwikkelt zelf software vanuit het kantoor in Doetinchem. Met Shoe-plan is East4 al sinds 1989 actief aanwezig bij diverse schoenenimporteurs. Door de samenwerking met ETOS en het APOLLON pakket verbreedt East4 het aanbod voor de gehele sector.

Info: East4 BV, telefoon 0314-390450 www.east4.nl , www.etos.de .