Foto omschrijving

Niëns kiest voor East4 B.V.

Niëns Horeca is onlangs gestart met het pakket TeamUren-plan® van East4 B.V.

Met TeamUren-plan® is het mogelijk om de medewerkers zo optimaal mogelijk in te roosteren, waarbij men direct zicht heeft op de kosten en de bezetting. Ook wordt er gebruik gemaakt van de online module, zodat medewerkers zich aan kunnen melden, verlof aan kunnen vragen, zich in kunnen schrijven op diensten en hun uren op kunnen vragen. Dit voorkomt veel miscommunicatie.

Om de tijdregistratie goed te laten verlopen heeft Niëns gekozen voor een oplossing met vingerscanterminals. De medewerkers klokken zich in en uit middels hun vingerafdruk. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met Loket, hierbij worden personeelsgegevens vanuit Loket geïmporteerd en worden de geregistreerde uren geëxporteerd naar Loket.

Niëns is een Horecabedrijf welke onder andere beschikt over:

Restaurants:
De keuken van Niëns laat zich beschrijven met termen als Frans/Nederlands, hoogstaand, vertrouwd en bovenal eerlijk. Hier worden even zo goed culinaire hoogstandjes gebracht als een mooie schnitzel. Voor alles geldt, dat er louter gewerkt wordt met de beste verse ingrediënten en dat alles wat u op uw bord vindt, uit eigen keuken komt. U kunt kiezen uit één van de drie restaurants die allen een eigen sfeer uitstralen: gemoedelijk, romantisch of eigentijds.

Bowling:
Niëns beschikt over 8 bijzonder fraaie bowlingbanen, die zijn ondergebracht in een centrum met de sfeer en gezelligheid van een Engelse pub.

Partycentrum:
Niëns kan de diverse sfeervolle ruimtes al dan niet aan elkaar koppelen. Zo kunt u vanaf 15 tot 500 gasten bij Niëns terecht.

Café Niëns:
Het café van Niëns is het bruisend hart van Maasbree. Hier komen verenigingen samen, vinden we de residentie van de Prins en wordt door jong en oud geklonken op het goede leven. Dart en tafelvoetbal, eigentijdse muziek, ondersteund met videoclips en tal van evenementen zorgen dat het hier elke avond bruist. Café Niëns is opgenomen in de Terras Top 100 van Misset.

Niëns Catering:
Niëns brengt haar gezelligheid en culinaire vaardigheden bij u thuis. Daarbij kan het louter gaan om een fraai buffet of een walking diner, maar Niëns kan ook alle andere zaken verzorgen: serviezen, (staan)tafels, een tap, de wijnen, de muziek, de bediening en de afwas.

 

Niens