Foto omschrijving

Koppeling met Loket.nl

Loket.nl en TeamUren-plan® maken het u samen wel heel makkelijk!

Met de koppeling tussen het personeelsplanningpakket TeamUren-plan® van East4 en Loket.nl de online applicatie voor salaris- en personeelsadministratie wordt het wel heel makkelijk om én een adequate personeelsplanning op touw te zetten én de werkelijk gerealiseerde uren weer terug te koppelen naar loket.nl voor de salarisverwerking.

TeamUren-plan® is een personeelsplanningspakket waarmee, nadat eenmalig de vaste gegevens zijn ingegeven óf opgehaald uit loket.nl, met enkele muisklikken automatisch een optimaal rooster gegenereerd kan worden. Werknemers kunnen online hun werkroosters bekijken, online verlof aanvragen en hun uren opvragen. Indien er tijdens het plannen gaten ontstaan door bijvoorbeeld ziekte, kan de planner deze gaten beschikbaar maken op het internet en kan personeel (dat hiervoor bevoegd is) zich inschrijven op deze diensten. De daadwerkelijke uren worden geregistreerd in de tijdregistratiemodule die op haar beurt de input weer kan exporteren naar loket.nl.

Loket.nl

Loket.nl is een volledig webbased applicatie voor salaris- en personeelsadministraties en omvat een compleet pakket voor het in dienst hebben en houden van personeel. Loket.nl vereist geen applicatie- en systeembeheer. Zo worden updates en nieuwe releases volledig door loket.nl verzorgd. De applicatie wordt gehost aangeboden. Voor de opslagcapaciteit wordt gezorgd.

Loket.nl is ontwikkeld door Van Spaendonck Services B.V. uit Tilburg. Van Spaendonck Services is ruim 45 jaar actief op het gebied van salaris- en personeelsadministraties. Deze jarenlange ervaring en deskundigheid als aanbieder van diensten en producten voor salaris- en personeelsadministraties vindt u terug in loket.nl.