Foto omschrijving

Horecava 2012

Van 9 tot en met 12 januari 2012 zal East4 B.V. aanwezig zijn op de Horecava. Samen met het bedrijf Artificiale (Interieurbeplanting en Deco) kunt u ons deze dagen vinden op stand 01.109.

Vorig jaar introduceerden wij op de Horecava onder andere de mogelijkheid voor personeel om zich in te kunnen schrijven op diensten. Het afgelopen jaar heeft de ontwikkeling van  TeamUren-plan natuurlijk niet stilgestaan!

Zo zijn er dit jaar koppelingen gemaakt met diverse salarispakketten, waaronder Loket.nl, Microloon, HR Easy (Raet).
Hierdoor is het mogelijk om vanuit het salarispakket personeel naar TeamUren-plan te importeren en uren vanuit TeamUren-plan naar het salarispakket te exporteren.

Ook is het mogelijk om TeamUren-plan te gebruiken in een Cloud omgeving. Hierdoor wordt de software van East4 als een online dienst aangeboden en is overal ter wereld via internet beschikbaar. U hoeft de software niet aan te schaffen, maar u sluit een contract af voor een vast bedrag per maand. De Cloud provider zorgt voor de installatie, onderhoud, beheer en back-up.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Indien u meer wilt weten over TeamUren-plan of over onze andere producten, bezoek ons dan op de Horecava 2012 - stand 01.109.

Horecava 2012   

Artificiale Interieurbeplanting en Deco