Foto omschrijving

East4 op ISLN Nieuwegein

ISLN2012ISLN is de Internationale schoenen- en lederwarenbeurs van Nederland. Van zondag 26 februari t/m dinsdag 28 februari organiseert C.A.S.T. (Centrum voor Accessoires, Schoenen en Tassen) de ISLN.

Tijdens de ISLN zal East4 B.V. in de stand van ANWR-GARANT Nederland aanwezig zijn met het product APOLLON.

APOLLON is een compleet ERP systeem voor de retailers in de schoen-, sport- en textielbranche. APOLLON is ontwikkeld met de modernste methoden en technieken en is in Duitsland marktleider in de schoenen- en sportsector.  Het pakket kenmerkt zich door een hoge mate van beschikbaarheid en is op verschillende manieren te installeren (lokaal, SaaS of een combinatie van beiden) en volledig configureerbaar naar de wensen en eisen van de eindgebruiker.

Door gebruik te maken van de winPOS kassasystemen, dekt APOLLON de gehele automatisering van de retailer, van één enkele schoenenwinkel tot en met winkel- ketens met honderden filialen. Alle data wordt centraal opgeslagen. Gegevens zijn op alle vestigingen beschikbaar, tot aan de kassa toe. Dit omdat alle werkplekken en kassasystemen via internet met elkaar verbonden zijn.

East4 B.V. verzorgt binnen de Benelux de verkoop, distributie, installatie en support van het Apollon ERP systeem.