Foto omschrijving

East4 op de GDS in Düsseldorf

East4 staat van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 september op de GDS in Düsseldorf.

GDSMaak hier kennis met het APOLLON ERP- en winPOS kassasysteem.

APOLLON is een compleet ERP systeem voor de retailers in de schoenen-, mode- en sportbranche. APOLLON is ontwikkeld met de modernste methoden en technieken en is in Duitsland marktleider in de schoenenbranche. APOLLON is bij uitstek geschikt voor retailers in de schoenmode en sportbranche, zowel voor de winkeliers met één winkel als voor retailers met meerdere filialen.

Het pakket kenmerkt zich door een hoge mate van beschikbaarheid en is op verschillende manieren te installeren (lokaal, SaaS of een combinatie van beiden). Daarbij is het pakket volledig configureerbaar naar de wensen en eisen van de eindgebruiker.

Door gebruik te maken van winPOS kassasystemen, dekt APOLLON de gehele automatisering van de retailer. Alle data wordt centraal opgeslagen. Gegevens zijn op alle vestigingen beschikbaar, tot aan de kassa toe. Alle werkplekken en kassasystemen zijn via internet met elkaar verbonden.

Kenmerkend voor alle APOLLON systemen is de naadloze aansluiting op het ECC (European Clearing Center) voor de elektronische uitwisseling van gegevens tussen handel, industrie en beroepsverenigingen. De EDI module voor deze electronische uitwisseling is standaard in het pakket aanwezig.

Samen met onze Duitse partners ETOS GmbH en Seithe&Partner GmbH Co. KG staan wij u graag te woord!

Bezoek ons in hal 7, stand C23:

Plattegrond