Foto omschrijving

East4 levert nieuwe servers aan TCKI

TCKIEast4 B.V. heeft van het TCKI (Technisch Centrum voor de Keramische Industrie) opdracht gekregen om nieuwe servers te leveren. De huidige Linux server voldoet niet meer aan de eisen welke door het TCKI gesteld worden.

Mede door de groei van de LABIS database over de laatste jaren (database van inmiddels 65GB) is besloten om een nieuwe server te plaatsen waarop de LABIS programmatuur geïnstalleerd zal worden. De LABIS programmatuur is door East4 B.V. in samenwerking met het TCKI ontwikkeld en beheert alle processen binnen het laboratorium.

Daarnaast maakt het TCKI gebruik van Finan-plan, de financiële administratie van East4 B.V. Al deze programmatuur is ontwikkeld onder Progress en zal in de nieuwe omgeving op een RedHat Enterprise Linux onder Progress OpenEdge 10.2B gaan draaien. Hiermee wordt een uiterst stabiele en betrouwbare omgeving gecreëerd waar het TCKI de aankomende jaren weer mee vooruit kan.

Naast de server voor de East4 programmatuur (LABIS en Finan-plan) zal er ook een nieuwe server geplaatst worden voor het e-mail verkeer. Deze server zal worden uitgerust met het besturingssysteem Windows Server 2008 R2, waarbij Kerio Mailserver geïnstalleerd zal worden voor het mailverkeer.

Beide servers worden uiteraard uitgerust met goede back-upfaciliteiten.