Foto omschrijving

Microsoft beëindigd ondersteuning 2003 servers (SBS2003)

14 juli 2015 stopt de Support voor Windows Small Business Server 2003 (SBS 2003).

Binnenkort stopt de support van Microsoft op Windows Small Business Server 2003 (SBS 2003).
Voor gebruikers betekent dit dat er een beslissing genomen zal moeten worden voor vervanging of om te kiezen voor een andere oplossing. East4 B.V. adviseert u graag vrijblijvend over het vernieuwen van deze omgeving!

Wat houdt End of support op Windows Server 2003 in?
Op 14 juli 2015 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows Small Business Server 2003 (SBS 2003). Vanaf die datum worden er voor Windows Server 2003 geen updates en patches meer vrijgegeven door Microsoft. Dit betekent dat uw server na deze datum extra kwetsbaar is.
U dient hierbij te denken aan problemen met de stabiliteit en de veiligheid van uw systemen en de applicaties die hierop draaien. Mogelijk voldoet uw organisatie op dat moment ook niet langer aan de veiligheidsstandaarden en andere regels die er gesteld worden en komt uw bedrijfscontinuïteit wellicht in gevaar. U dient er ook rekening mee te houden dat de kosten voor het onderhouden van een verouderde server behoorlijk op kunnen lopen.

SBS2003 Advies.
Microsoft adviseert bedrijven die nu nog gebruikmaken van Windows Server 2003 (SBS 2003) om over te stappen naar een toekomstbestendige IT-omgeving. De end of life van Windows Server 2003 kan een nieuwe fase voor de ICT binnen uw organisatie betekenen, waarbij u een keuze zult moeten maken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
- Wilt u Nog steeds een eigen server in huis houden?
- Is het een optie om over te stappen cloud oplossingen?
- Of gaat de voorkeur uit naar een hybride model (deels cloud en deels eigen server)?


East4 B.V. denkt graag met u mee en helpt u om tot een goede keuze te komen.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden.