Foto omschrijving

Nieuw! Competentie Ontwikkel Matrix

In samenwerking met LeerMaatWerk uit Lelystad heeft East4 B.V. de Competentie Ontwikkel Matrix© ontwikkeld.

Binnen de Competentie Ontwikkel Matrix© stelt u makkelijk profielen op en geeft u aan de competenties een weging. 
Daarvoor kiest u de nodige competenties uit de database van vele voor gedefinieerde competenties of indien nodig maakt u zelf nieuwe competenties aan.
Het is mogelijk om per functie profielen aan te maken. Naast de competenties kunt u voor een functie ook de specifieke vaardigheden in kaart brengen.
Na het opstellen van de competentieprofielen en het toekennen van baseline/wegingen kunt u de medewerkers gaan beoordelen.
Naar aanleiding van die beoordeling is inzichtelijk te maken hoe zich het niveau verhoudt, met het door u gewenste niveau.
Als het nodig is stelt u daarna per medewerker een persoonlijk ontwikkelplan op dat geborgd wordt in de Competentie Ontwikkel Matrix© of elders in het personeelsdossier.

De Competentie Ontwikkel Matrix@ zal u aangeven hoe u de medewerker het beste kunt ontwikkelen en in welke leeromgeving u de medewerker moet brengen zodat het ontwikkelplan effectief is.
Ook wordt weergegeven welk coach/ontwikkelgedrag u als leidinggevende of coach moet laten zien om het leerproces te ondersteunen.
Natuurlijk voorziet de Competentie Ontwikkel Matrix© u van de benodigde management informatie.

De Competentie Ontwikkel Matrix© kan gekoppeld worden aan TeamUren-plan® van East4 B.V. Deze combinatie heeft de naam Ostara gekregen.
Naast het ontwikkelen van het personeel wordt het personeel dan ook nog eens zo effectief mogelijk ingepland voor werkzaamheden.